Een extra paar handen tijdens een drukke activiteit met kinderen kan zeer nuttig zijn. Deze kunnen wij u bieden! 4kidsevents werkt met een vast team van 8 ervaren pedagogisch medewerkers die tevens nog in de praktijk werkzaam zijn.

MEDEWERKERS

Onze medewerkers begeleiden de door ons georganiseerde activiteiten maar kunnen ook bij uw eigen kinderfeest ingezet worden. Dus of u een partijtje in de tuin heeft of een heel weekend naar een pretpark wilt, informeer naar de mogelijkheden.

NANNY SERVICE

Wanneer u iets speciaals te vieren heeft als een bruiloft of een jubileum, wilt u dit doen met familie, vrienden en kinderen. 4kidsevents biedt hiervoor een Nanny service. Deze onderneemt activiteiten met de kinderen, zorgt dat het hen aan niets ontbreekt en de dag voor hen net zo bijzonder wordt als voor u. Van het verzorgen en delen van de maaltijd tot verkleden, een ballon artiest of onze kinderdisco, er zijn tal van mogelijkheden en wij passen deze graag aan bij uw wensen.

 

 

paper_image_begeleiding
Wanneer u uw kind toevertrouwd aan de zorg van een ander, wilt u er zeker van zijn dat dit goed gebeurd. 4Kidsevents werkt met professionele begeleiders die iedere 2 jaar een verklaring van goed gedrag dienen te overhandigen en waarvan wij na elke opdracht een evaluatie ontvangen van de klant. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw kind in goede handen is.


U viert, wij verzorgen...