Bij 4kidsevents kunt u terecht voor partyplanning op maat. Naar aanleiding van uw wensen of deze van uw kind(eren) zullen wij een passende activiteit voorstellen die deze wensen in vervulling doet gaan.

Naast deze planning op maat, is het ook mogelijk om exclusieve workshops bij ons te boeken. Deze kunnen gegeven worden op verjaardagsfeesten maar zijn ook populair op bruiloften en jubilea waar kinderen bij aanwezig zijn. Hieronder een paar voorbeelden uit ons aanbod.

Brandweer

ws_image_brandweer

Exclusieve fire-experience workshop: Welk kind droomt er niet van? Een dagje bij de brandweer! Deze workshop laat deze droom uitkomen. In uniform met de brandweerwagen meerijden, een kat uit een boom redden, een met rook gevulde ruimte binnen gaan en natuurlijk met de waterslangen spuiten. Een ervaring om nog lang op terug te kijken!

 

Velvetees

ws_image_velvetees_02

Nieuw en exclusief: Trots zijn wij op onze samenwerking met Joyce Ter Horst van Velvetees Haarlem. Joyce heeft een handgemaakte sieradenlijn in de vorm van lekkernijen. Speciaal voor 4KidsEvents wil zij haar talent delen met onze klanten. De workshop kan op maat gevolgd worden. Zo kunt u ervoor kiezen dat de bedels door de kinderen gemaakt, gebakken en beschilderd worden of dat Joyce deze van te voren bakt en de kinderen ze enkel beschilderen. Dit maakt de workshop geschikt voor vrijwel alle leeftijdscategorieën. Als herinnering krijgen de kinderen een Velvetees ketting met hun bedel mee naar huis.

Schilderen

ws_image_schilderen

Nieuw in ons aanbod: schilderen met een beeldend kunstenaar. Deze workshop is op verschillende manieren in te vullen en hierover gaan we graag met u in gesprek. Zo kan elk kind zelf een schilderij maken maar is het ook mogelijk om met meerdere kinderen 1 doek te schilderen en deze aan te bieden aan bruidspaar, jubilaris, jarige etc. Voor kinderen een leuk, leerzaam en creatief avontuur!

Cupcakes

ws_image_cupcakes

Workshop cupcakes versieren: Voor elk kind worden er 4 cupcakes gebakken waar zij, onder begeleiding, de mooiste kunstwerken van mogen maken. In een doosje kunnen deze meegenomen worden naar huis. Helaas voor de thuisblijvers zijn de meeste dan al op!

Memo borden

ws_image_memo
Memo borden maken: Er kan gekozen worden uit een groot scala van linten, stoffen en leuke versieringen. Je eigen zelfgemaakte bord voor kaartjes, foto’s, leuke herinneringen of sieraden en haarspelden . Elk kind verzint er weer iets anders voor!

U viert, wij verzorgen...